Behandelingen bij Saboo Beauty

Behandelingen en tarieven 

De ultieme beleving, ontspanning en directe resultaten als het gaat om huidverbetering, dat is waar het bij schoonheidssalon Saboo Beauty in Heerhugowaard om draait. Ieder persoon is uniek! Bij Saboo Beauty word er met persoonlijke aandacht naar uw huid gekeken. Het doel is om van iedere behandeling een ware beleving te maken en het maximale resultaat te behalen.

Graag neem ik de tijd om de huid te analyseren en uw wensen te bespreken. Omdat iedere huid anders is, is geen van de behandelingen het zelfde. Elke behandeling word voor u op maat gemaakt met een persoonlijk behandel- en verzorgingsplan. Samen gaan we doelgericht aan het werk!

Wilt u eerst meer informatie over de behandelingen en wat het beste bij uw huid en wensen past? U kunt een GRATIS East Meets West Huidanalyse boeken. Dit is een intake gesprek, tijdens dit intake gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen, en ga ik uw huid analyseren. Aan de hand van de huidanalyse geef ik u een vrijblijvend behandel en product advies mee.

Bij Schoonheidssalon Saboo Beauty in Heerhugowaard kunt u diverse schoonheidsbehandelingen en therapeutische-/kuurbehandelingen boeken.

Wist u dat? U kunt uw afspraak gemakkelijk en snel inboeken via de online agenda!

saboo-beauty-bindweefselmassage

Nu jouw behandeling inplannen?