Huisregels Saboo Beauty

HUISREGELS SABOO BEAUTY

Mocht u één van de onderstaande  klachten hebben dan dient u dit te melden bij het maken van een afspraak. Het is namelijk niet mogelijk om een behandeling te ondergaan bij:

  • besmettelijke (huid)ziekten
    • koortslip
    • griep of ernstige verkoudheid
    • koorts

Ook wil SABOO BEAUTY graag het volgende benadrukken;

  • Mannelijke klanten kunnen geen massage ondergaan.
    •Geen van de behandelingen zijn van erotische aard!

 

Afspraken

Bent u verhinderd en kan u een afspraak niet nakomen? Geen probleem, u kan uw afspraak tot uiterlijk 24 uur van te voren annuleren. Het annuleren van een afspraak kan alléén telefonisch!

Bij afspraken die niet tijdig worden geannuleerd (binnen 72 uur voor de afspraak), brengt SABOO BEAUTY 100% van het bedrag in rekening.

Bij het niet verschijnen op de afspraak ontvangt u de factuur van de behandeling.

Komt u te laat, dan gaat dit ten koste van de tijd die voor u is gereserveerd.

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt door Saboo Beauty en worden niet verstrekt aan derden.
Gratis consult

De gratis huidanalyse is alleen gratis wanneer u de afspraak nakomt. Bij niet tijdig annuleren of bij niet verschijnen op de afspraak worden er €15,00 reserveringskosten in rekening gebracht.

Klacht of ontevreden?

Ik doe er alles aan om een goede kwaliteit van diensten en producten aan te bieden. Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat u contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

 

 

Nu jouw behandeling inplannen?