Over Saboo Beauty

BEAUTY BEGINS THE MOMENT YOU DECIDE TO BE YOURSELF

saboo beauty schoonheidssalon

In 2013 is mijn droom en doel werkelijkheid geworden; een schoonheidssalon aan huis in Heerhugowaard. Een salon waarin ik u een ultieme beleving en ontspanning mag meegeven, de plek waar wellness en huidverbetering samen komen.

Bij schoonheidssalon Saboo Beauty in Heerhugowaard kunt u terecht voor o.a.:

-Wellness behandelingen
-Anti-Age behandelingen
-Acné behandelingen
-Fruitzuur behandelingen
-Bindweefselmassage
-DermaPen
-Lichaams behandelingen
-Waxen/Verven

Mijn naam is Sabine Kuijper, een schoonheidsspecialist en gespecialiseerd huidexpert met een grote passie voor huidverbetering en beauty. De afgelopen jaren heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen en veel ervaring op kunnen doen. Elk jaar volg ik meerdere specialisatie trainingen om mijn kennis te verbreden, up-to-date te blijven van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Dit alles heeft schoonheidssalon Saboo Beauty mogelijk gemaakt; dé salon voor Huidverbetering in Heerhugowaard! Sinds het bestaan van Saboo Beauty is er al veel veranderd.

Sinds februari 2015 werk ik samen met het bekende merk Cenzaa. Cenzaa biedt geavanceerde en effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur. Samen met de revolutionaire producten en behandelingen van Cenzaa zorg ik met veel liefde voor uw huid.

Mijn doel is om het hoogst haalbare uit iedere behandeling te halen en iedere klant tevreden naar huis te laten gaan. Zoals eerder gezegd wil ik nooit stil staan in mijn ontwikkeling en zal ik er altijd naar streven om nóg meer te kunnen bieden aan mijn klanten.

Be the reason someone smiles today!

Nu jouw behandeling inplannen?